Leverancier meubelen aan groothandels - kleinhandels

Leverancier meubelen aan kleinhandels - groothandels

Verdeler meubelen aan groothandels - kleinhandels

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Kleinmeubelen Decru, importeur voor groot- en kleinhandel

Kleinmeubelen Decru in Izegem, Roeselare, is een groothandelsfirma in geïmporteerde meubels. Wij leveren aan groothandels en kleinhandels in meubelen en zijn vooral werkzaam in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

 

 

Al meer dan 20 jaar voeren wij een indrukwekkend gamma aan nieuwe meubelen in uit Thailand, Maleisië, Indonesië en China. We kiezen daarbij altijd voor meubels van allerlei types en afmetingen, die altijd professioneel afgewerkt en van excellente kwaliteit zijn.

 

De meubelen slaan we op in onze magazijnruimte met een oppervlakte van 1700 m². De eigen transportdienst van Kleinmeubelen Decru geeft u de zekerheid dat uw bestelling in perfecte staat bij u aankomt. Onze meubels zijn altijd als flatpack verpakt, dus in platte, gemakkelijk hanteerbare dozen.

 

Yves Decru is de oprichter, naamgever en zaakvoerder van ons meubelimportbedrijf. In 1988 startte hij de zaak. Met zijn vast personeel heeft hij in de voorbije jaren een enorme ervaring opgedaan in het zakendoen met lokale fabrikanten in Zuidoost-Azië. Vandaar dat de meubels die wij importeren gegarandeerd van hoge kwaliteit zijn, en een interessant prijskaartje hebben!

 

Kleinmeubelen Decru levert zijn meubels enkel en alleen aan groot- en kleinhandelaars over heel België, en niet aan particulieren.

 

Contacteer ons voor meer informatie over onze kwaliteitsvolle meubels!